Portell-Portell

Apartament Es Carregador

Sant Elm

Apartament Es Carregador

The reform has been to create a more open space by removing part of the existing partitions which gave him a look too compartmentalized.

We used wood and iron oak and black colors for furnishings and decor and a third color, white on the walls. In some small decorative elements it has also been given a touch of a nautical color using the turquoise.

The furniture, all in oak wood tones, serve as warehouse to address the lack of space at the cabinets occupy the walls from floor to ceiling.
The result is a contemporary, stylish and practical design.

The lighting is done with LEDs hidden in the ceiling and furniture and, through automation have managed to create different lighting environments. The bathroom has two doors, one directly to the bedroom and the other that connects it with the dressing from the shower through a drying zone which creates a dual circulation.

LOCATION

Sant Elm

SHARE PROJECT
  • YEAR :
  • LOCATION : Sant Elm
  • CATEGORY :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • CONSTRUCTOR :